Colegi ce doresc sa reia legatura cu

Florian Kovacs

  • **Acum isi ascunde pagina? Cine sa se uite in OGLINDA sa?… SOBOLANUL LAS… cu 60 de ani… inca n-a invatat…sa fie BARBAT???!!!….NU CACAT!!!??? RATAT! doreste sa reia legatura cu Florian Kovacs.
  • °104- Dar FUTE-TI mai departe CURVA! Iar APOI nici nu o mai CAUTA... sa-i SPUI ca doar TI-AI BATUT JOC de EA!... ASTA AM INVATAT la CURVA-MAMA- MEA! doreste sa reia legatura cu Florian Kovacs.
  • * A fost si “colegul” tau, acest RATAT… care numai la nivelul UNUI PRIMAT doar a evoluat?… Si care numai scoala MARSAVIEI a studiat?… 31 de ANI cu ce s-o fi laudat? doreste sa reia legatura cu Florian Kovacs.
  • °105- EU sant... ALEXANDRU DOBRE(BIBI)-MARELE-FUTALAU!”......... METALURGIE DEFORMARI – BUCURESTI ...si COLEGIIMEI!..ASTA este ANUNTUL SAU!... doreste sa reia legatura cu Florian Kovacs.
  • °102- Si tu COLEGIIMEI, cat il mai poti pe acest „000” lasa LAUDA? Ce inginer metalurg ar fi si cat de multe informatii acum poate da? Cand scrie in sfarsit care-i este profesia? doreste sa reia legatura cu Florian Kovacs.
  • °103- „SANT MARELE FUTALAU! CUM SA PANGARESTI O FATAMARE... si VIATA sa i-o DISTRUGI... ITI ARAT EU”! SPUNE-i ca o vei INSURA! Pana va FI A TA! doreste sa reia legatura cu Florian Kovacs.

Anunta pe alte retele sociale, poate cineva il cunoaste pe Florian Kovacs

» Vezi toti colegii cu numele Florian Kovacs inscrisi pe site.

Nu il/o gasesti pe Florian Kovacs pe care il/o cautai?

Lasa-ne datele tale de contact iar noi te vom anunta cand Florian Kovacs se inscrie pe site

Colegi cu numele Florian

Colegi cu numele Kovacs

Colegi cautati: